Interactie Sportbedrijf helpt mensen in beweging

ERMELO - Op 6 april start de derde editie van de Gezond Veluwe Challenge, die door Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. georganiseerd wordt. Met dit initiatief wandel je onder begeleiding naar een betere gezondheid. Het is een laagdrempelige manier voor inwoners om in beweging te komen. Ook mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking zijn van harte welkom.

Buiten bewegen bevordert de gezondheid en is goed voor lichaam en geest. Ondanks dat mensen goede voornemens hebben om meer te bewegen, is het vaak lastig dit vol te houden. Deze challenge dient ook als een stok achter te deur. De afgelopen twee jaar hebben we redelijk in een isolement geleefd. Tijdens de challenge ontmoet je weer nieuwe dorpsgenoten en heb je leuke gesprekken. Natuurlijk zijn vriendinnen, buren of familieleden ook welkom. 

De Gezond Veluwe Challenge bestaat uit twee delen. Van 6 april t/m 15 juli zet Interactie met de deelnemers iedere woensdagavond in groepsverband meer stappen. Er wordt gestart met 3 km. Er wordt toegewerkt naar 5 achtereen volgende dagen. Van 20 t/m 24 juni loopt men 10 kilometer per dag. Ga naar de website voor meer info of om je gratis aan te melden. www.interactie-ermelo.nl/evenementen/gezonde-veluwe-challenge/