Het is lente, dus op de fiets en Lentebokbier

ERMELO – Na twee jaar mag het weer: De Veluwse Bokkentocht fietsen! De Lente Editie kan worden gefietst op zondag 15 mei waarbij een aantal vaste adressen kan worden aangedaan voor een aantal lekkere bieren. Naast de vaste adressen zijn er ook enkele nieuwkomers. Kaarten zijn te koop op zondag 24 april vanaf 12.00 uur bij onder andere Speciaalbier Café De Hazeburg. Maar weet wel: OP=OP!

 

Op 19 mei 2019 werd besloten, om vanwege het succes van de tocht, ook een Lente Editie te organiseren en werden er zelfs twee routes uitgezet. De Veluwse Bokkentocht is een begrip in de regio. Het is een fietstocht over de Veluwe van zo’n 30 á 35 km. De fietstocht gaat door de Veluwse bossen, over het platteland en langs verschillende gezellige cafés/restaurants. In elk bedrijf wordt er een lentebier getapt en op vertoon van je Bokkentochtkaart krijg je een heerlijk hapje van het huis. De drankjes betaal je zelf. Bij elk café ontvang je een stempel en een volle kaart is een Veluwse Bokkenkruisje waard.

Twee routes

De Bokkenfietstocht heeft een aantal vaste adressen, maar ook een paar leuke nieuwkomers en is natuurlijk niet alleen voor bierliefhebbers maar ook voor liefhebbers van veel gezelligheid die liever wat anders drinken. En er zijn twee routes waar je uit kan kiezen: één van de routes gaat door Ermelo, Putten en Garderen en de andere route door Ermelo, Putten, Nulde en Horst. Er is een beperkt aantal kaarten per route en OP = OP. Zorg dus dat je er op tijd bij bent! Start is bij elk deelnemend bedrijven op zondag 15 mei tussen 12.00 en 14.00 uur. Voor deelnemende horeca: klik hier