Welzijn Ermelo geeft vervolg aan succes 2019

ERMELO – Sociaal werker Monique Tuns is druk bezig met het organiseren van het Huttenbouwfeest in Ermelo. In 2019 verrees het eerste palletdorp met succes op de parkeerplaats naast sportcomplex Calluna. Dit jaar komt er een vervolg.

Van 9 tot en met 11 augustus wordt er flink getimmerd aan het minidorp van houten hutjes. Maximaal 125 kinderen van groep 3 t/m 8 zullen met hamers en spijkers aan de slag gaan. Ook zullen er dagelijks sportactiviteiten aangeboden worden. ,,Het Huttenbouwfeest organiseren we, omdat we vinden dat er in de zomervakantie weinig aanbod is voor de kinderen,” zei Tuns in 2019. Het doel van het huttenfeest is een goede tijd beleven, samenwerken en de creativiteit van de kinderen stimuleren. De kosten voor 3 dagen zijn €12.50 euro per deelnemer. Op dag 1 en 2 gaat er gebouwd worden en op dag 3 mag je gaan verven en inrichten.
Bel/ app of mail Monique via 06-46893021 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.