Buurtsportfestijn in de zomer

ERMELO - De Buurtsportfestijnen van Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. zijn inmiddels een begrip in Ermelo waar menig kind met veel plezier aan mee heeft gedaan. Dinsdag 16 augustus van 09:00 - 16:00 uur kunnen kinderen tussen de 6 en 14 jaar meedoen aan het Buurtsportfestijn met het thema 'Te land, ter zee en een beetje in de lucht' bij Sportcentrum Calluna. 

Door het plezier in (buiten) bewegen mee te geven, wordt een actieve leefstijl steeds meer vanzelfsprekend voor de jeugd. De Buurtsportcoaches van Interactie weten dit als geen ander over te brengen. Vanwege de zomerstop heeft sporten en bewegen stilgelegen, door het Buurtsportfestijn ervaren kinderen weer hoe ontzettend leuk samen bewegen is. Er is veel te doen tijdens het Buurtsportfestijn 'Te land, ter zee en een beetje in de lucht'. Je kunt in zwembad Calluna een kussengevecht houden, met banden door de stroomversnelling, zo vaak mogelijk van de glijbaan en spijkerbroek hangen. Op de ligweide van Calluna kun je deelnemen aan de buikglijbaan, kop van jut, een beachvolleybalwedstrijd spelen, op het springkussen springen, van de kantelmuur gaan, een potje voetballen en meedoen aan Jenga XL. Wat helemaal leuk is, is dat je hoeft niet te kiezen. Je mag aan alles meedoen!

Zo doe je mee

Meld je aan via de website van Interactie. Vanwege de veiligheid moet je in het bezit zijn van een A-zwemdiploma. Om het voor iedereen uitdagend genoeg te houden, hebben we twee rondes ingesteld. Ronde één is van 09:00 – 12:00 uur, voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. De tweede ronde is van 13:00 – 16:00 uur voor jeugd van 11 t/m 14 jaar. Aanmelden kan hier.