Gerenoveerde theaterzaal gaat swingend van start

ERMELO - Theater Dialoog Ermelo is weer terug! Na lang wachten zijn er vanaf oktober 2022 weer voorstellingen in de gerenoveerde theaterzaal aan het Raadhuisplein in Ermelo. De organisatie gaat van start met een prachtig rockconcert van Brucified op vrijdag 16 september om in samenwerking met exploitant Interactie te checken of alles werkt naar behoren.

Bruce Springsteen is zonder twijfel een van de meest invloedrijke rocksterren aller tijden. Samen met zijn E Street Band is hij legendarisch geworden en veroverde hij een vaste plek in vele harten, platenkasten en hitparades. Brucified is een waar eerbetoon aan 'The Boss'. Ze zijn inmiddels bekend van SBS6 The Tribute – Battle of the Bands, doen er met hun act alles aan om het gevoel en geluid te creëren dat hoort bij de live concerten die Bruce nog steeds geeft. Nog niet alles is gereed in de Theaterzaal. Daarom biedt de organisatie de kaartjes aan voor € 20,- per persoon. De drankjes bij dit concert zijn voor eigen rekening. De zaal is open vanaf 19.45 uur, aanvang is 20.15 uur.

Kaarten bestellen gaat eenvoudig: via de website www.theaterdialoogermelo.nl, klik op bestellen en u ontvangt na afrekenen een kaart met QR-code, die u kunt opslaan op uw telefoon of kunt uitprinten voor de toegangscontrole. Zitplaats reserveren is niet nodig, de tribune is ingeklapt dus iedereen heeft volop ruimte om mee te swingen.