Toeren langs molens

ERMELO - Op zaterdag 10 september vindt voor de vierde keer de Molen-Motor-Rit plaats. Een evenement georganiseerd door Molenstichting “De Koe” in samenwerking met de Veluwse Motor Tour Club en vrijwilligers. De opbrengst komt geheel ten goede aan molen "De Koe". Aan deze rit kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een motor die geschikt is voor op de openbare weg.Dit jaar wordt gereden langs molens die een speciale functie hebben. Bij een paar molens is er koffie, lunch en thee. Genieten staat centraal: genieten van een prachtige omgeving, van mooie routes en stuurmomenten en natuurlijk van gezellige stops! Zoals altijd is de route een verrassing, maar komt u ook dit jaar weer op plekken die u waarschijnlijk niet kent.

Start en finish zijn op het Weitje (muziektent) bij de rotonde in het centrum van Ermelo. Inschrijven/aanmelden is op het Molenaarsplein bij Molen De Koe. De tocht heeft een lengte van 300-350 kilometer en brengt u langs historische molens. 
• ​Kosten: voorinschrijving € 17 p.p.; daginschrijving € 25 p.p.
• Prijs is incl. koffie bij start en onderweg, lunch en thee of fris.
• Bij de finish worden heerlijke molen "De Koe"-pannenkoeken geserveerd!
Daginschrijving is vanaf 07.30 uur mogelijk (betaling via pin heeft de voorkeur).

Voor meer informatie over de Molen-Motor-Rit bel of mail naar:
 Bert van Willigen (M. 0620478410 / E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
 Inschrijven kan via www.molendekoe.nl/molenmotorrit 

Molen "De Koe" zal deze dag speciaal voor de deelnemers tot laat in de middag in bedrijf zijn en is na de finish gratis te bezichtigen. Motorliefhebbers die de motoren komen bewonderen voor de start en na afloop zijn natuurlijk ook van harte welkom in de molen!