Gratis toegankelijk parkconcert

ERMELO - Twee jaar na de eerste succesvolle editie van Party@thePark wordt er weer een muzikaal feestje gegeven in het park van De Hooge Riet in Ermelo. Regioharmonie De Verbinding verzorgt op zaterdag 17 september een gratis toegankelijk parkconcert in samenwerking met Heijmans, projectontwikkelaar van De Hooge Riet.

Onder het genot van een zelf meegebracht drankje en hapje kan er op een eigen kleedje of stoel geluisterd worden naar mooie muziek. Het orkest speelt een mix van populaire klassieke en klassieke populaire muziek. Regioharmonie De Verbinding is een samenwerking tussen Crescendo Ermelo en de Stedelijke Harmonie Harderwijk en staat sinds augustus onder leiding van dirigent Richard Vrijhoef. Het orkest heeft inmiddels al meerdere succesvolle concerten gegeven, waaronder Party@thePark in het Hortuspark in Harderwijk waarbij het muziekseizoen werd afgesloten en het logo van het nieuwe orkest werd gepresenteerd. Met het concert in Ermelo wordt het seizoen feestelijk geopend. Voor wie nog niet bekend is met dit nieuwe orkest is dit dé manier om de Regioharmonie en haar leden te leren kennen.
Het Party@thePark-concert begint om 20.15 uur op het terrein van De Hooge Riet, ingang aan de Dokter van Dalelaan. Toegang is gratis. Mocht het concert vanwege slechte weeromstandigheden niet door kunnen gaan, wordt dit via socialmediakanalen en de website gecommuniceerd. Meer informatie over Regioharmonie De Verbinding is te vinden op www.regioharmonie-deverbinding.nl