Twaalfde editie van herfst, bockbier en gezelligheid

ERMELO – Op zondag 16 oktober wordt de twaalfde Herfst-editie van de Veluwse Bokkentocht georganiseerd, met een aantal vaste adressen en een paar oude bekenden. Het belooft in ieder geval weer een super gezellige dag te worden. Iets waar iedereen al sinds de Lente-editie van dit jaar naar uit kijkt. De voorverkoop start op zondag 18 september vanaf 12.00 uur.

De Veluwse Bokkentocht is een fietstocht over de Veluwe van zo’n 30 á 35 km. De fietstocht gaat door de Veluwse bossen, over het platteland en langs verschillende gezellige cafés/restaurants. In elk bedrijf wordt er een herfstbokje getapt en op vertoon van je Bokkentochtkaart krijg je een heerlijk hapje van het huis. De drankjes betaal je zelf. Bij elk café ontvang je een stempel en een volle kaart is een Veluwse Bokkenkruisje waard. Tijdens deze herfst editie zijn er maar liefst TWEE ROUTES waar je uit kan kiezen! Eén van de routes gaat door Ermelo, Putten en Garderen en de andere route door Ermelo, Putten en Horst. Deze mooie fietstocht is natuurlijk niet alleen voor bierliefhebbers maar ook voor liefhebbers van veel gezelligheid die liever wat anders drinken.

Voorverkoop

Kaarten voor de Veluwse Bokkentocht zijn op zondag 18 september vanaf 12.00 uur te koop bij Café de Hazeburg in Ermelo voor €15,-. Hiervoor krijg je een routebeschrijving met stempelkaart, fietsvlaggetje, een lekker hapje in ieder café bij de eerste consumptie (dus voor de duidelijkheid, u krijgt alleen een hapje als u ook daadwerkelijk een consumptie besteld bij het desbetreffende café en ook alleen bij de eerste consumptie bij dat café) en het Veluwse Bokkenkruisje (bij 7 stempels). Er is een beperkt aantal kaarten per route en OP = OP. Zorg dus dat je er op tijd bij bent! Deelnemers kunnen bij elk deelnemend bedrijven starten op zondag 16 oktober tussen 12.00 en 14.00 uur.

Deelnemers

Oranje route: Speciaalbier Café de Hazeburg, Restaria De Vos, Bar Cafetaria ’t Zomernest, Eetcafe de Bourgondiër en Restaurant De Wildebras beiden in Garderen, Terra Nova. Burgers and More en De Oude Deel beiden in Putten.
Paarse route: Speciaalbier Café de Hazeburg, Café Binnen, Peacock’s Ermelo, Restaurant Bonaparte en Herberg In de Rimboe in Ermelo, Restaurant Ons Lagerhuys in Garderen en Brasserie Schovenhorst in Putten. Voor meer informatie: www.veluwsebokkentocht.nl