Verkoop spullen ten behoeve onderhoud Rijksmonument Ontspanningszaal

ERMELO – Elk jaar wordt er op de eerste zaterdag van oktober, dit jaar 1 oktober, de jaarlijkse rommelmarkt in en om de Ontspanningszaal aan de Allee te Staverden gehouden. Het is al de 41e editie. Vanaf 9.00 uur kan men op het terrein terecht voor de mooiste spullen.

De CIVOS, Commissie Interne Verbetering Ontspanningszaal Staverden, is de organisator van dit evenement wat jaarlijks door honderden mensen wordt bezocht. Vanaf 9.00 uur is er volop keuze uit diverse goederen, oud en nieuw, Waterlooplein-artikelen, boeken Cd’s, kleding etc. Om 14.00 uur precies zal de afslager een nog onbekend aantal goederen (antiek, curiosa, gebruiksgoederen etc.) bij opbod aan de man brengen. Het buffet is zoals altijd voorzien van een hapje en een drankje maar ook warme worst en overheerlijke gehaktballen. En ook de ‘ouderwetse’ Veluwse Snert wordt geserveerd. En, die kan ook nog worden meegenomen.

Spullen

Het geld wat de verkochte spullen opbrengt wordt gebruikt voor het onderhoud van het bijna honderd jaar oude Rijksmonument. Wie nog spullen beschikbaar wil stellen (geen bankstellen en geen levende have) kan contact opnemen met J. Schouten: 0577 405016 of D.Davelaar: 0577 407212