Wethouder opent route

ERMELO - Op woensdag 28 september organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Ermelo een vrijwilligersroute. De Vrijwilligersroute wordt om 15.00 uur geopend door wethouder Sarath Hamstra. De opening vindt plaats op de Baanveger.

Tijdens de Vrijwilligersroute kunnen mensen kennis maken met diverse vrijwilligersorganisaties in de gemeente Ermelo. Nieuwe vrijwilligers gaan op bezoek bij meerdere vrijwilligersorganisaties om sfeer te proeven, rond te kijken, te horen over de organisatie en misschien al even de handen uit de mouwen te steken. Bij de organisaties waar het bevalt kunnen ze direct een afspraak maken om op een later moment uitgebreider mee te lopen.

Organisaties

De Vrijwilligersroute 2022 in Ermelo bestaat uit twee tijdvakken. Van 15.00-17.00 uur en van 18.30-20.00 uur. Niet alle locaties zijn in beide tijdvakken te bezoeken. Daarnaast zijn er ook organisaties met een stand bij De Baanveger (locatie Welzijn Ermelo). Meer informatie over de deelnemende organisaties en in welk tijdvak welke organisaties te bezoeken zijn, is te vinden op www.mensenmakenermelo.nl Liever niet digitaal voor informatie? Kom dan woensdag 28 september vanaf 15.00 uur naar de Baanveger en ontvang daar de benodigde informatie op papier.