Kindervoorstellingen in De Dialoog

ERMELO - Theater De Dialoog heeft tijdens de herfstvakantie voor de allerkleinsten twee vrolijke kindervoorstellingen op de agenda staan. Naar een voorstelling gaan in een echt theater, heeft iets magisch voor kinderen, helemaal als het de eerste keer is.

Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V., de exploitant van Theater De Dialoog, brengt het nog nooit eerder vertelde verhaal van Roodkapje en de voorstelling van Muk, bekend van de boekenserie van Mark Haayema en Job van Geldernaar, naar het theater in Ermelo. Zo kunnen ook de allerkleinsten al kennismaken met cultuur.

Roodkapje

De voorstelling van Roodkapje is te zien op zaterdag 22 oktober van 15:00 - 15:40 uur. Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjesfiguren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaandeweg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken. Een muzikaal en vrolijk liefdesverhaal, fantastisch neergezet door Vimala en Anke van 'Het Klein Theater'.

Muk

De voorstelling van Muk is te zien op vrijdag 28 oktober van 11:00 - 11:45 uur. Muk gaat op zoek naar een tiende stip bij de boerderij. In deze inventieve voorstelling wordt het jonge publiek getrakteerd op een visueel feestje. Door klassiek poppenspel te combineren met moderne techniek als verborgen camera's, greenscreen en een groot LED-scherm, springt de kleine hond van de ene in de andere wonderlijke wereld. De prentenboeken van Muk haalden vorig jaar de top-10 tijdens de Nationale Voorleesdagen.

Ga voor meer informatie over de voorstelling van Roodkapje en Muk of het kopen van kaartjes naar www.cultuurinermelo.nl/programma