Lever volle stempelkaarten in tijdens de Kerstmarkt

ERMELO - De winterse kerstsfeer is, met de ijsbaan op 't Weitje en de houten huisjes op De Enk al aardig aanwezig in het dorp. Op zaterdag 17 december doet het Centrum Management Ermelo er nog een schepje bovenop met de traditionele Veluwse Kerstmarkt. Ook worden de prijzen uitgereikt van de Decemberactie. Alle volgestempelde spaarkaarten kunnen worden ingeleverd. Om 16.00 uur worden de winnende loten op het Pauwenplein getrokken. 

Tussen 10:00 uur en 17:00 uur zijn er veel kramen in kerstsfeer in de Stationsstraat. Daarnaast zijn er muziek- en dansoptredens. Het hele dorp is sfeervol verlicht en op diverse pleinen staan de prachtige lichtornamenten. In de galerie van StEK aan de Stationsstraat 72 komt een fotobooth met een professionele fotograaf die graag gratis kerstfoto's wil maken.

 

Op het Raadhuisplein zorgen onder andere Drumble Dance, Ermelodie en de dansgroepen van Sparta voor veel gezelligheid. In het dorp zijn ook steltlopers aanwezig. Het wordt een compleet programma met de diverse optredens. Het programma is af te halen bij VVV Ermelo. De Kerstmarkt vindt plaats in het voetgangersgebied van de Stationsstraat en loopt tot en met de Immanuelkerk. www.ermelobuitenleven.nl
Om 16.00 uur is rond het Pauwenplein de trekking en uitreiking van de prijzen van de Decemberactie van Pauwer. De volle stempelkaarten kunt u hier de hele dag inleveren.
Kom dus 17 december ook naar Ermelo voor deze gezellige Kerstmarkt.