Nieuwe ideeën voor muziekfeesten op 't Weitje

ERMELO - Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april is het FEESTindeTENT op ’t Weitje in Ermelo. Dit twee-daagse evenement is een nieuw initiatief van de mannen van Feest in Ermelo. Het plan is om jaarlijks terug te keren met twee avonden; met twee verschillende thema’s. Dit jaar “Hollandse Vrienden Live” op vrijdagavond en “Foute Apres Ski Party” op de zaterdag.

Al sinds 2017 proberen Marco van Dijk (van Café de Molenaer), Jan Dooijewaard en Robert Jonker (van De DorpsKamer en Restaurant Van Sprang) en Koen d’Aulnis (van Café de Veluwe) middels het organiseren van evenementen Ermelo nog leuker, gezelliger en feestelijker te maken! In 2022 waren daar, na de lange COVID-periode, eindelijk weer de gezellige Oranjefeesten rond koningsdag op ’t Weitje. En in oktober was er uiteraard het Oktoberfest in de prachtige tent over ’t Weitje met het podium als middelpunt: de Ermeloose muziektent. De vele complimenten die de organisatoren over dit feest en de tent ontvingen, bracht hen op een nieuw idee; FEESTindeTENT!

“Hollandse Vrienden Live”

De vrijdag staat geheel in het teken van 4 toppers van Nederlandse bodem. Met als hoofdact niemand minder dan Tino Martin belooft het een heerlijke, swingende avond te worden! Maar ook Yves Berendse, Danilo Kuiters en Danny Froger staan allen garant voor hun Hollandse hits en gezellige meezingers! Daarnaast is een ding zeker; DJ Rob zal dit geheel op feestelijke wijze presenteren en knallend afmaken! 

“Foute Apres Ski Party!”

Zaterdag is het 1 april; het ski-seizoen 2023 is dan voorbij. Des te meer reden om dat seizoen goed af te sluiten met elkaar; dus tijd voor nog een keer FOUTE APRES SKI PARTY! in Ermelo. Met als Dress-code FOUT zou het geweldig zijn als gasten in stijl komen; “maak het zo gek als je wilt!”. De artiesten zullen daar ook zeker hun best voor doen; Q-Music Foute Uur Live spreekt voor zich wat dat betreft. Ook de Alpenzusjes, Marco Kraats, Immer Hansi en Papa Lauda zullen de feesttent absoluut geheel in stijl betreden. Maak je klaar voor een knotsgekke Apres Ski avond midden in Ermelo! Beide avonden starten om 18.30 uur en zijn 18+; ga voor meer info en tickets naar www.feestinermelo.nl