Veluwsche Sanghertjes vieren gouden jubileum

ERMELO - Het eerste concert in dit jubileumjaar is het Passie/Paasconcert op zaterdag 25 maart in de Lukaskerk te Ermelo. Aan dit concert wordt meegewerkt door de Veluwsche Sanghertjes onder leiding van Gijs Evers. Behalve het kinderkoor is deze avond ook het vocaal damesensemble Viva Voce en het mannenensemble te beluisteren.

Het programma neemt u mee vanaf de intocht in Jeruzalem tot en met de paasmorgen in de Hof van Jozef van Arimathea. De uitvoering van de liederen is erg divers door de verschillende koren met daarbij nog een grote variatie aan solisten. Meerdere liederen worden zowel door het kinderkoor, alsook door het vocaal damesensemble Viva Voce en het mannenensemble uitgevoerd. Naast al deze vocale inbreng is er een scala aan instrumentalisten. Ed Kiel zal het orgel bespelen en Marten Kamminga de vleugel, Geraldine Ligtermoet de viool, Dick Post de trompet, Ben Stolte de bas en Geralda Snoeijer het slagwerk.
De aanvang is 19.30 uur, entree bedraagt € 7,00 en voor kinderen tot 12 jaar € 2,00. Inlichtingen: www.develuwschesanghertjes.nl en/of via telefoon 0341- 351509.