Golfdag op twee banen

ERMELO - Op zondag 26 maart openen Landgoed Ullerberg en The Links Valley het Golfseizoen met een vriendschappelijk toernooi. De dag start met 9 holes op The Links Valley. Vervolgens loopt men door het bos van Landgoed Ullerberg naar de Heide Golf Baan waar de 2e 9 holes worden gespeeld.

Tweemaal per jaar organiseren Landgoed Ullerberg en The Links Valley samen een golfdag zodat beide golfbanen op één dag gespeeld kunnen worden. Tijdens deze dag kunnen golfliefhebbers twee totaal verschillende banen op het zelfde landgoed ervaren. De ruige geschoren fairways van heide op De Ullerberg versus de snelle gladde greens van The Links Valley .

Enige heidegolfbaan

De Heide Golf Baan van Landgoed Ullerberg is de enige heidegolfbaan van Europa. Dit jaar bestaat de baan 100 jaar. De sfeer van weleer is behouden gebleven. Het golfhuisje met rieten dak en veranda bieden een sprookjesachtig uitzicht over de heidebaan. The Links Valley is de eerste omkeerbare negen holes golfbaan van Nederland en doet met haar hoogteverschillen on-Nederlands aan. The Links Valley viert dit jaar haar vijfde verjaardag. Na afloop nog even nagenieten van het uitzicht over de glooiende golfbaan van The Links Valley? De brasserie bereidt een speciale dagschotel. Prijs: €84,50 per persoon inclusief koffie/thee ontvangst, green fees en een lunchpakket. Aanmelden/inschrijven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.