Organist en violiste verzorgen muzikaal optreden 

ERMELO - Zaterdag 10 juni geven Alisa van Dijk, viool en organist Jos Moeke een Voorjaarsconcert bij Content Orgels in Ermelo. Op het programma staat o.a.: Bonefaas, Händel, Van Orsouw/ Van Middelkoop, Rheinberger, De Jong (Toccata) en Zwart.

Jos Moeke komt uit Putten. Vanaf zijn negende jaar ontving hij orgellessen van verschillende onderwijzers. Meer dan een decennium had hij les van Herman van Vliet in de Grote of St. Joriskerk te Amersfoort. Hij studeerde orgel bij Jan Raas en piano bij Henk Ekkel aan het Utrechts Conservatorium. Zijn einddiploma behaalde hij in 2003.

Violiste

Alisa van Dijk begon haar vioolstudie in Apeldoorn toen ze 7 jaar was. Een paar jaar later verhuisde ze met haar familie naar Canada, waar ze in 2006 haar Bachelor of Music afrondde aan de Universiteit van British Columbia in Vancouver. Ze studeerde daar onder andere bij Paul Kling. Ook nam ze deel aan een aantal gerenommeerde masterclasses, zoals het Banff International Festival, het Orford Arts Centre en het Mozarteum in Salzburg. Alisa heeft veel ervaring opgedaan als uitvoerend musicus in solo- en kamermuziekrecitals en in orkestverband, zowel in Canada als in Nederland. In 2012 keerde Alisa terug naar Nederland om viool te studeren bij Ilona Sie Dhian Ho. In 2014 behaalde ze haar uitvoerend musicus diploma aan het Prins Claus Conservatorium.
Het concert op 10 juni begint om 19.30 uur. Content Orgels is gevestigd aan Mariënhoef 7 in Ermelo.