Kidsz-dj op het Sinterklaasplein

ERMELO - Nog een weekje en dan komt Sinterklaas naar Ermelo. Het Molenaarsplein verandert deze week in een echt Sinterklaasplein. Met vlaggen en een grote staf worden de Sint en zijn Pieten op zaterdag 18 november verwelkomd in het dorp. Rond kwart voor twee start de optocht vanaf het Raadhuisplein. Rond half drie start de Kidz-dj op het Molenaarsplein met de leukste Sint-Hits. Maar wat als plots de telefoon gaat? 

De Kidz-dj maakt samen met de kinderen op het plein een reuze verlanglijst. Ook test hij de kennis in de Sint-Quiz en dansen de Papa's er op los in de Coolste Papa verkiezing. Muziek, dans, plezier en spanning zijn de ingredienten van de (S)interatieve Sint-Show. 

Pannenkoeken, popcorn en pepernoten

Vanaf zaterdagmiddag is museum Het Pakhuis weer omgetoverd tot het Pakjeshuis van Sinterklaas. Het is weer een groot festijn voor kinderen met een bomvolle agenda. Zo zijn er workshops en spelletjes, kunnen er weer pannenkoeken van het Jagersnest worden gegeten en gaat Sinterklaas natuurlijk met de kinderen op de foto. Met dank aan de PLUS Pepernotenbus komen er honderden kilo's pepernoten naar Ermelo. Maar Sint houdt ook van popcorn en wafels. Het belooft dus niet alleen leuk, maar ook lekker te worden in het Pakjeshuis. En dan wordt het feest ook dit jaar weer afgesloten met Sint op het IJs en het Sinterklaasontbijt.

Voor het complete Pakjeshuisprogramma: www.hetpakjeshuisermelo.nl