Kraampjes en versnaperingen in winters Ermelo

ERMELO - Op zaterdag 16 december wordt er weer de traditionele Veluwse Kerstmarkt in het centrum van Ermelo georganiseerd. Tussen 10:00 en 17:00 uur is iedereen welkom om te genieten van de vele kramen in de Stationsstraat.

 Het hele centrum zal sfeervol verlicht zijn. 

De Kerstmarkt, met tal van kraampjes, vindt plaats in het voetgangersgebied. Er zullen oliebollen en poffertjes zijn en natuurlijk ontbreekt de glühwein ook niet. Het is bovenal ook een mooie gelegenheid voor de aanschaf van kerstcadeautjes! Daarnaast wordt er ook gezorgd voor veel entertainment voor jong en oud.

De zingende kerstman en de levende kerstboom zorgen voor veel gezelligheid. Okidoki, de jongleur zal iedereen verbaasd doen staan met zijn vingervlugge originele act en Kerstvrouwtje Fleur zorgt voor prachtige ballonnen. Op het Pauwenplein kan men kosteloos op de foto bij het ornament van de pauw.

 's Middags treden de dansgroepen van Sparta op het Raadhuisplein op. Ook EDG en een sfeer verhogende doedelzakspeler zullen aanwezig zijn. Daarnaast wordt de trekking verricht van de grote Decemberactie. Iedereen kan op het Pauwenplein de volgestempelde kaarten inleveren en kans maken op verschillende prijzen. Voor meer informatie over de kerstmarkt op www.ermelobuitenleven.nl