Een prijzenpakket van 3500 euro

ERMELO - Er wordt alweer twee weken druk gestempeld bij meer dan vijftig Ermelose winkeliers. Dit om zoveel mogelijk stempelkaartjes vol te krijgen. Vereniging Pauwer heeft samen met het CentrumManagement Ermelo de Decemberactie op touw gezet. Een verloting met 'dikke' prijzen. Op zaterdag 16 december worden de winnende loten tijdens de Kerstmarkt in het centrum getrokken. Maar wat wil je dan winnen? Volle stempelkaarten worden lotnummers. Hiermee kan iedereen kiezen op welke prijs hij/ zij kans wil maken. Een Fashionbon, een lunch/ dinerbon, indoor skilessen of een minuut gratis winkelen? Wat de hoofdprijs wordt maakt de organisatie in de loop van deze week bekend. 

Vereniging Pauwer heeft een prijzenpakket samengesteld ter waarde van 3.500,- euro. De organisatoren willen met deze Decemberactie lokaal kopen extra stimuleren. ,,Tot en met de Kerstmarkt op 16 december kan er gestempeld worden. Bij iedere tien euro die men besteedt bij de deelnemende winkeliers krijg je een stempel. Met vijf stempels is de kaart al vol,” aldus Gert Hofsink, bestuurslid van Pauwer. Steeds meer winkeliers doen mee met deze Decemberactie. Zo kunnen klanten van tuincentrum De Struukakkers dit jaar ook meestempelen. Tegelijkertijd wordt de prijzenpot daarmee ook groter. Wie de gok groter wil maken, kan zijn loten inzetten op de Oudejaarsloten. Ook wordt er een montuur inclusief Varifocus glazen van Eyefashion Ermelo verloot.

Kerstmarkt

De deelnemende winkels zijn te herkennen aan de stickers op de winkeldeuren. Bij vijf stempels is de kaart vol en na het invullen van naam- en adresgegevens wordt de kaart een lot. Die loten moet men goed bewaren tot 16 december. Tijdens de Kerstmarkt staat er op het Pauwenplein een kraam van Pauwer. Daar kunnen mensen hun lot inzetten bij de gewenste prijs. ,,Veel stempeltjes sparen dus,” lacht medeorganisator Bert Onderweegs. Pauwer bereidt zich alvast voor op de trekking en haalt zijn speciale kersttrui alvast uit de kast. De trekking is live om 16.00 uur.

boodschappenpakket