Niet alleen Kinderkoor, ook Viva Voce en het Vaderkoor

ERMELO - Op zaterdag 9 december geven de Veluwsche Sanghertjes hun traditionele Advents/Kerstconcert in de Lukaskerk op Landgoed Veldwijk. Het kinderkoor, het vocaal damesensemble Viva Voce en het Vaderkoor zorgen voor een grote afwisseling, dat nog versterkt wordt door de ingevoegde kwartetten, trio's, duetten en de steeds verrassende solistjes.

De koren en solisten worden begeleid door Marten Kamminga op de piano, Ed Kiel op het orgel, Geraldine Ligtermoet op de viool, Ben Stolte op de bas en Geralda Snoeijer op het slagwerk. Speciaal voor dit concert speelt ook een Strijkkwartet mee bestaande uit Martijn Plomp (viool), Peter Ligtermoet (viool), Geraldine Ligtermoet (altviool) en Johannes Hulshof (cello). Kortom een avond vol afwisseling, die boeit van begin tot eind. Het geheel staat onder leiding van Gijs en Tineke Evers.

Bewerkingen

Tijdens dit concert zijn niet alleen de bekende kerstliederen te horen, maar ook nieuwe liederen en mooie bewerkingen. Het concert begint om 19.30 uur. Kaartverkoop en ingang onder de toren vanaf 19.00 uur. De entree bedraagt € 8,00 en kinderen tot 12 jaar betalen € 2,00. Meer informatie: www.develuwschesanghertjes.nl