Concert in Muziekgebouw De Harmonie

ERMELO - Op zaterdagavond 6 januari 2024 luiden drie orkesten gezamenlijk het nieuwe jaar muzikaal in: Regioharmonie de Verbinding onder leiding van Richard Vrijhoef, Jeugdorkest van de Stedelijke Harmonie Harderwijk met dirigent Johan de Jong en Poco Crescendo gedirigeerd door Hilda Versluis. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren naar dit nieuwjaarsconcert.

Vorig jaar werd er voor het eerst een gezamenlijk nieuwjaarsconcert gegeven met alle onderdelen van de beide samenwerkende verengingen, de Stedelijke Harmonie Harderwijk en Chr. Harmonie Crescendo Ermelo. Gezien het succes van dit concert is hiermee een nieuwe traditie geboren. De drie orkesten zullen apart van zich laten horen maar ook gezamenlijk optreden. Op het programma staat een mix van verschillende muziekstijlen, van een tradionele wals tot filmmuziek en alles wat daar tussenin zit. Voor ieder wat wils!

Kennis maken

Bent u nog niet bekend met de orkesten, dan is dit een mooie gelegenheid om kennis te komen maken. Ook mensen die overwegen een (harmonie) instrument te gaan spelen of muzikanten die op zoek zijn naar een orkest, zijn van harte welkom! De avond wordt afgesloten met de gelegenheid elkaar te ontmoeten en een voorspoedig nieuwjaar te wensen onder het genot van een hapje en drankje.

Muziekgebouw

Het concert begint om 19.30 uur (zaal open 19.00 uur) in Muziekgebouw De Harmonie, Deventerweg 42 te Harderwijk. Toegang is gratis inclusief 1 consumptie. Meer informatie is te vinden op www.regioharmonie-deverbinding.nl of de websites van de afzonderlijke verenigingen.