Relaties staan centraal in Theater De Dialoog

ERMELO - Op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart komt Theatergroep Spiegel weer naar Theater De Dialoog in het Huis van Ermelo. Op beide avonden worden er twee eenakters gespeeld, waarbij relaties centraal staan: ‘Mijn Slappe Komedie’ en ‘De Lieve Waarheid’. En hoewel er zeker gelachen kan worden, zetten beide voorstellingen ook aan tot nadenken.

Martin Bezemer regiseert Mijn Slappe Komedie, een eenakter met spanningen, frustraties en herinneringen. Twee ex-partners gaan samen met hun nieuwe liefde uit eten. Vlotte, geestige en venijnige gesprekken worden afgewisseld met pijnlijke stiltes. Een stuk vol humor en emotie. Kortom, een stuk zoals het leven zelf. Spelers zijn: Desirée Foppen, Ronnie Regeling, Willem de Rijk, Veronica Romijn en Martin Bezemer.

De Lieve Waarheid

Het is al na sluitingstijd als vier schijnbaar toevallige gasten terechtkomen in een café. Elke gast met de verwachting een bijzondere persoon te ontmoeten. Een stuk over verwachting en verlangen, maar ook over ontgoocheling, woede en schaamte. Wat doet het met je als de zaken anders blijken te zijn dan je dacht?
Deze eenakter wordt geregisseerd door Philip Baalmans en de spelers zijn: Bas van Arkel, Liesbeth van Beek, Erik Grootendorst, Karien Hermanns, Arnike van der Hoek, Otto Jager en Manon Visser. De voorstelling begint op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart om 20.00 uur en wordt gehouden in Theater De Dialoog in het Huis van Ermelo aan het Raadhuisplein 2 in Ermelo. De kosten voor een kaartje zijn € 15,00 inclusief een pauzedrankje en deze zijn te bestellen via www.theaterdialoogermelo.nl.