Bloemenzee attractie voor vrijwilligers en deelnemers van jubileumuitje  

ERMELO - Vorige week vierde de plaatselijke Zonnebloem haar jubileum met een busrit naar de Keukenhof. ,,We vertrokken in de stromende regen met een overvolle bus met deelnemers en vrijwilligers naar Lisse," vertelde Janny van Oossanen, secretaris Zonnebloem afd. Ermelo. Ondanks de regen zat de stemming er al van het begin goed in.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Van Oossanen: ,,Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar." Het uitje naar de Keukenhof was ter ere van het lokale en het landelijke jubileum. ,,Omdat de Zonnebloem landelijk dit jaar 75 jaar bestaat en onze plaatselijke Zonnebloem vorig jaar 35 jaar, wilden we graag onze deelnemers meenemen naar de bloemenzee!"

Traktatie

De Ermelose organisatie werd ontvangen door vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Lisse met koffie met gebak. Na een rondje langs de bloemperken werden de deelnemers getrakteerd op een Zonnebloem lunch. Met 27 deelnemers (bijna allemaal in een rolstoel) en 26 vrijwilligers is de groep langs bloemperken, draaiorgels, fonteinen, molen en de rozenshow gegaan. Dit uitje was mede mogelijk dankzij een financiële bijdrage van de Rabobank en Loon en Grondverzetbedrijf B. de Vries BV..