Voorleesontbijt in Bibliotheek Ermelo groot succes

ERMELO - De twaalfde editie van De Nationale Voorleesdagen is woensdagmorgen 21 januari van start gegaan met Het Nationale Voorleesontbijt. Op kinderdagverblijven, bibliotheken en scholen door het hele land is die morgen een Voorleesontbijt gehouden. Natuurlijk deed Bibliotheek Noordwest Veluwe daar van harte aan mee.

In Ermelo las burgemeester André Baars voor uit het boek Boer Boris gaat naar zee aan acht kleuters van Kinderdagcentrum Beertje Puk. De kleuters luisterden aandachtig maar ook de ambtsketen van de burgemeester maakte veel indruk. Na het lezen werd er ontbeten, de kinderen lieten zich het goed smaken.

Poppenvoorstelling en voorlezen

De Nationale Voorleesdagen duren nog tot en met 31 januari. Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert komende zaterdag 24 januari in Bibliotheek Ermelo een poppenvoorstelling voor peuters en kleuters: 'De Boerderij heeft een dagje vrij'. Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in de bibliotheek zelf. Op woensdag 31 januari is er nog een voorleesuurtje met vertelkastje in de bibliotheek. Daarvoor hoeft men zich niet op te geven, maar kunnen de kleinsten gewoon aanschuiven.