De voorbereidingen zijn in volle gang

ERMELO – Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni wordt er weer de Boerderij Fair gehouden aan de Slagsteeg 24. In 2014 was deze Fair een groot succes. Er is livemuziek, veel brocante en andere snuisterijen en dit alles op een prachtige locatie.

Vorige jaar lukte het niet om de Fair te organiseren, des te meer enthousiasme voor dit jaar. ,,De opzet is eigenlijk hetzelfde. Dertig kramen met brocante, woonassecoires, stoere en landelijke lifestyle artikelen,’’ vertelt organisator Nicole van Iperen. ,,We zitten nu al vol en we hebben er zin in. De koeien maken plaats voor parkeerruimte, het gras wordt weer gemaaid voor de kramen. We gaan er weer voor.’’ Het concept is eigenlijk simpel: standhouders met geliefde brocante artikelen, een mooie locatie, muziek en een activiteit voor kinderen. En laat dan de bezoekers maar komen.

Appeltaart en muziek

Van Iperen: ,,Ja zo werkt het dus echt. De meeste standhouders in deze sector kennen elkaar. En ze gunnen het elkaar. We komen ook bij elkaar op bezoek en weten dus waar een ieder sterk in is.’’ Evenals vorige keer komt de band KEEF weer live optreden. Er is natuurlijk een gezellig brocante terras met lekker koffie en oma’s zelfgemaakte appelgebak. ,,We zijn weer druk bezig met de voorbereidingen en gaan binnenkort flyers en posters verspreiden. We zijn nog bezig om iets leuks voor kinderen erbij te doen maar dat is nog niet helemaal rond. Maar dat komt vast ook goed.’’