Nooit eerder hardgelopen? Het kan nu!

ERMELO - Hardlopen is in en ook nog een keer heel gezond. Regelmatig start AV Athlos weer nieuwe groepen voor beginners. Er is een startersgroep die tweemaal per week 's avonds of overdag traint.

Veel Ermeloërs sporten al bji Athlos, maar dat kunnen er meer worden. Op maandag 5 september en woensdag 7 september start er een avondgroep en op dinsdag 6 en vrijdag 9 september start er een ochtendgroep. De cursus is bedoeld voor diegenen die nog nooit hard gelopen hebben of waarvan het hardlopen al langere tijd geleden is. De cursus duurt drie maanden. De bedoeling is dat er na deze drie maanden een half uur of langer achter elkaar hard gelopen kan worden en een afstand van minimaal 5 kilometer zonder te stoppen kan worden overbrugt.

Doorstartgroep

De kosten bedragen voor de gehele cursus van 3 maanden eenmalig € 40,00. Hierbij is inbegrepen een reflecterend hesje en een kop thee of koffie na de training. Wie na afloop van de cursus besluit om lid te worden, komt automatisch in de ‘doorstart-groep’. De periode van een doorstart-groep duurt 3 maanden. In deze periode wordt het duurvermogen uitgebreid zodat er 10 km gelopen kan worden en men kan instromen in een reguliere loopgroep. Om optimaal te kunnen hardlopen biedt AV Athlos een perfecte baan en een bos om te trainen in de directe omgeving. Daarnaast beschikken wij over een schitterende nieuwe accommodatie met prachtige kleedruimten, waarin ruim voldoende douchegelegenheid. Na de training heerlijk in het clubhuis een kop koffie of thee met elkaar gebruiken en gezellig nakletsen.

Informatie

Avondgroep op maandag- en woensdagavond: contactpersoon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 06-30649839
Ochtendgroep op dinsdag- en vrijdagmorgen: contactpersoon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefoonnummer 0341-415409