Hotel SynDROOM bij RTL4

ERMELO - Op woensdag 10 mei komen medewerkers van Het Theehuis van ’s Heeren Loo in de uitzending van Hotel SynDROOM bij RTL4. Deze medewerkers verzorgden een grote cateringklus voor tv-presentator Johnny de Mol. 

Begin dit jaar werd het team van Het Theehuis op ’s Heeren Loo in Ermelo verrast met een videoboodschap van tv-presentator Johnny de Mol. Hij riep de hulp in van de Ermelose cateraars omdat er een housewarming werd georganiseerd. ,,Natuurlijk wilden wij die kans niet voorbij laten gaan!” vertelt Priscilla Bouw, persoonlijk begeleider bij Het Theehuis.De medewerkers hadden samen met de begeleiders een brief naar Johnny de Mol gestuurd. Hierin schreven zij dat zij heel graag een grote cateringklus wilden doen. In januari kregen ze via een videoboodschap van Johnny de Mol te horen dat hun grote wens in vervulling ging.

Het Theehuis is een horecagelegenheid van het woonzorgpark van ’s Heeren Loo in Ermelo. Dagelijks komen hier veel bewoners, familie en mensen uit Ermelo wat drinken of lunchen. Het Theehuis wordt gerund samen met mensen met een verstandelijke beperking. In de week van 8 mei serveert Het Theehuis speciaal vanwege de uitzending een broodje SyndRoomkaas met ijsbergsla en verse kruiden.