Feestelijke opening wordt Burendag

ERMELO - Eindelijk is het zover! Inloophuis De Parasol gaat het wijkgebouw De Leemkuul verlaten en de organisatie verhuist naar sportpark De Zanderij. Er wordt hard gewerkt om het voormalige clubgebouw van de KorfbalClub Ermelo gereed te maken.

De officiële opening vindt plaats op vrijdag 28 juli met een Open Dag van 10.00 uur tot 16.30 uur. De officiële openingshandeling wordt verricht om 10.30 uur door onze oudste gast, de heer Henk Burggraaff en Alex Kleijnen, gemeenteraadslid en regelmatige gast van De Parasol. ,,Het wordt een echte Burendag," zegt het bestuur van de stichting.

Ruim negen jaar geleden werd het inloophuis in wijkcentrum De Leemkuul aan de Eksterstraat geopend. Dat gebouw wordt eind dit jaar gesloopt in verband met nieuwbouw. Hierover werd al jaren gepraat en sinds die tijd werd er ook uitgekeken naar een ander onderkomen voor de wekelijkse inloopbijeenkomsten. Die is nu gevonden op sportpark de Zanderij aan de Oude Telgterweg 203. De Parasol biedt ook op deze nieuwe locatie op woensdag en vrijdag inloopbijeenkomsten en men serveert op zondag maaltijden.

Feestelijke opening

Het wordt volgende week vrijdag een feestelijke dag met de hele dag gratis koffie en thee met iets lekkers en er zijn diverse versnaperingen. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten waar onder een springkussen voor kinderen, een boekenverkoop, er is muziek en men kan deelnemen aan diverse workshops.

De nieuwe openingstijden zijn: woensdagmorgen en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur en op zondagmiddag van 12.00 tot 14.30 uur.