Chefkok kookt met streekproducten

ERMELO - Stichting Schapedrift Ermelo organiseert samen met Wijnen&Zn Apeldoorn op zaterdag 26 augustus het arrangement ‘Dineren op de heide’. 

Kijk uit over het prachtige landschap van de Ermelosche Heide en ervaar de ruimte en de stilte. Ontspan en geniet. De neuzen worden geprikkeld door de geuren van de gerechten die ter plekke worden klaargemaakt. De smaakpapillen worden gestreeld door de begeleidende wijnen. En de oren horen de zachte klanken van muziek. Het gezelschap zit aan lange tafels met uitzicht over de bloeiende heide. Vinoloog Jan Kalvenhaar geeft deze avond uitleg over de verschillende wijnen. Ontvangst met een tongstrelende bubbel en een amuse en daarna aanschuiven bij een van de sfeervol gedekte tafels.

Vijfgangen diner

Chef-kok Bas Ysbrandy bereidt ter plekke een uitgebreid vijfgangen diner. Deze kok kookt met uitsluitend verse producten en met producten uit de omgeving. Het begint om 18.30 tot 22.00 uur bij de Schaapskooi Ermelo aan de Postweg. Kosten: € 65,-- pp, waarvan € 5,-- voor de Stichting Schapedrift. De prijs is incl. diner en zes wijnen.  www.wijnenapeldoorn.nl