Avondprogramma en ‘s Heeren LooP

 

ERMELO - Op woensdag 6 september organiseert ’s Heeren Loo het jaarlijkse Zomerfeest. Een feest voor iedereen: cliënten, ouders/verwanten, buren, inwoners van Ermelo, vrijwilligers en medewerkers. Het feest vindt plaats op het zomerfeestterrein, naast Nieuw Zeezicht.

Van 13.30 uur tot 16.30 uur zijn er veel leuke activiteiten, lekker eten en drinken en optredens van onder andere Egbert Dijkhuis en de zangers van Omroep VED. Bezoekers kunnen rondrijden in een paardentram en oude legervoertuigen, er zijn er springkussens, clowns en diverse kraampjes. Sander Boom, drie keer Nederlands Kampioen woodcarving, is er. Hij zaagt met een motorzaag een kunstwerk uit een boom die een mooie plek bij ’s Heeren Loo krijgt. Kortom, voor jong en oud is er van alles te beleven.

Speciaal programma

Voor bezoekers met een toegangsbandje is er een speciaal programma: een interactieve voetbalmuur, smartgoals met parcours voor rolstoelen, een glijbaanspringkussen en spelletjes. Een toegangsbandje kost 12,50 euro (dit is inclusief vier consumptiemunten) en is op de dag zelf te koop. Op dinsdagavond 5 september is de ’s Heeren LooP. Deze loop organiseert ’s Heeren Loo Ermelo samen met atletiekvereniging Athlos. Iedereen kan mee wandelen (ook geschikt voor rolstoelen) of hardlopen. De 1 kilometer start om 18.30 uur. De start van 5 en 10 kilometer is om 19.00 uur. De start is bij het Theehuis. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl (2,50 euro) en op 5 september vanaf 17.30 uur in het Theehuis (3,50 euro).