Uniek concert in de Heerlickheijd van Ermelo

ERMELO – Volgende maand komt BN-er Paul de Leeuw weer naar Ermelo. Drie jaar geleden was hij al te gast in de Heerlickheijd van Ermelo voor een uniek concert. Dit najaar volgt een tweede editie.

Tijdens ‘Een avond met Paul de Leeuw’, zal de artiest samen met pianist Bernd van den Bos een persoonlijk liedjesprogramma ten gehore brengen. Aan de hand van anekdotes, verhalen en een eigen selectie songs, neemt De Leeuw het publiek mee in een unieke avond. ,,We hebben zulke leuke en warme herinneringen aan het concert in 2014, dat de beslissing om nog een concert te doen, niet moeilijk was," aldus pianist Van den Bos. ,,Het publiek was blij verrast door de gevarieerde songs, de leuke verhalen en intieme momenten. Dat doen we graag nog een keer over."

Vooral vertier

De Leeuw vult aan: ,,De vorige rendez vous met de virtuoze Bernd in Ermelo was er één van totale chaos, maar vooral ook vertier. En net als met goede seks, dat wil ik altijd nog wel een keer." De Leeuw stelt ook dit jaar het repertoire zelf samen en brengt bekend en minder bekend repertoire. ‘Een avond met Paul de Leeuw’ vindt op woensdagavond 18 oktober eenmalig plaats in de concertzaal van de Heerlickheijd van Ermelo. Kaarten zijn al vanaf € 21,50 te koop en te bestellen via www.shows-events.nl. Het concert begint om 20.00 uur.