Trappen en happen in herfstsfeer door de regio

ERMELO - Zaterdag 9 september start de verkoop van kaarten voor de negende Veluwse Bokkentocht die zondag 8 oktober wordt gefietst. Een fietstocht in herfstsfeer langs tien café's in Ermelo, Putten en Garderen waarbij men kan genieten van de herfst op de Veluwe, bockbiertjes en veel gezelligheid.

De Veluwse Bokkentocht is een jaarlijks terugkerend evenement met groeiende belangstelling. Deze fietstocht gaat door de Veluwse bossen, over het platteland en langs negen cafés. Op iedere locatie wordt er een ander bockbier getapt en op vertoon van de Bokkentocht kaart wordt er een bijpassend hapje geserveerd. Bij elk café ontvangt men een stempel en zes stempels is een Veluwse Bokkenkruisje waard.

Kaarten

Kaarten voor de Veluwse Bokkentocht kosten €7,50 in de voorverkoop en €10,00 op de dag zelf (maar op=op). Hiervoor krijgt men een routebeschrijving met stempelkaart, per café een gratis hapje bij het eerste drankje en natuurlijk het Veluwse Bokkenkruisje. Van 9 september tot 6 oktober zijn de Veluwse Bokkentochtkaarten te koop bij alle deelnemende horeca. Op zaterdag 7 en zondag 8 slechts nog bij 1 café per dorp. Deze fietstocht is natuurlijk niet alleen voor bierliefhebbers, maar ook voor liefhebbers van veel gezelligheid die liever wat anders drinken. Dit jaar is het ook mogelijk om fietsen te huren. www.veluwsebokkentocht.nl