Katinka Polderman in De Dialoog

ERMELO – Op zaterdag 28 oktober komt ‘droogkloot’ Katinka Polderman in theater De Dialoog met haar nieuwe programma Polderman tiert welig. 

Onverstoorbaar. Gortdroog. Licht absurdistisch. Hilarisch en Ontroerend. Al ruim tien jaar geldt droogkloot Polderman als een van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse en Vlaamse theaters. Toch maakte ze al vier voorstellingen vol vrolijk cynisme, subtiele lompheid, doortimmerde liedjes en hilarische oneliners. En Polderman tiert welig voort, ook in dit vijfde programma. Niet met stemverheffingen en schreeuwerij, maar met krulletters, goed gerijmde liedjes en vakkundig afgewogen woorden. Want áls Polderman tiert, dan tiert ze welig. Haar vijfde theatershow ‘Polderman tiert welig’ handelt over terrorisme, vluchtelingen, de drang naar veiligheid, hekjes en verkeersborden, babyboomers, maar ook over het moederschap. ‘Ik kom nergens meer aan toe. Ik ben blij dat ik er vanavond even uit ben,’ schertst de 36-jarige moeder op het podium over de komst van haar eersteling. In deze voorstelling met een bingomolen, een stapel liedjes en vrolijke Japanse muziek is niets zeker, behalve dat het toeval een grote rol speelt. De aanvang van de voorstelling is 20.15 uur en de toegangsprijs is € 17,00 (inclusief pauzedrankje).

 Theaterdiner

Het is mogelijk om voor deze voorstelling een theaterdiner bij Restaurant Grand Café Peacock's te reserveren. De theaterdinerkaart kost € 22,50, dat is exclusief de prijs van de toegangskaart voor de voorstelling. Ook zonder de theaterdinerkaart kan men vóór de voorstelling terecht in het restaurant en gebruikmaken van de uitgebreide dinerkaart. Op vertoon van een toegangskaart voor de voorstelling van die avond krijgt men een korting van 10% op de gehele rekening. Mensen dienen wel van tevoren te reserveren en daarbij aan te geven dat men gebruik maakt van dit aanbod. Peacock's zorgt ervoor dat iedereen van het diner kan genieten en op tijd bij de voorstelling aanwezig zijn.

Kaarten

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo. Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl