Feest op Dag van de Vrijwilliger

ERMELO - Op donderdag 7 december organiseert Welzijn Ermelo, als blijk van waardering, een middag voor alle vrijwilligers in Ermelo. Dit vindt plaats in theater De Dialoog.

Op de Dag van de Vrijwilliger zijn alle vrijwilligers van harte welkom voor een hapje en een drankje. Ook zijn er mogelijkheden tot het volgen van workshops en ontmoeting. Er is de hele middag de mogelijkheid om binnen te lopen. Voor de workshops moet men zich wel opgeven gezien het aantal beschikbare plaatsen.

Programma

Het programma bestaat uit de volgende workshops: Korte Yogales voor balans tussen inspanning en ontspanning door Sanneke van Studio Sama, Maak je eigen cupcake verzorgd door Cake To Go, Levenskunst; hoe geef ik glans aan mijn leven? door Mentaal Gezond Noord-Veluwe en de workshop Zorgen voor jezelf en de ander wordt ook verzorgd door Mentaal Gezond Noord-Veluwe. Daarnaast is er tijd voor een borrel, hapje en gezelligheid. De organisatie is in handen van Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Ermelo met financiële ondersteuning van de Gemeente Ermelo. Opgeven voor de workshops kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.