Driedaagse Kerstmarkt op Landgoed

 ERMELO - Op 13, 14 en 15 december is er weer de jaarlijkse Kerstmarkt op Landgoed Veldwijk. Werk Centraal biedt weer een keur van kerstartikelen aan die voor kleine prijzen zijn aan te schaffen. Daarnaast worden er ook workshops aangeboden. 

Er is een gevarieerd aanbod van artikelen, waaronder kerstbomen (vanaf nu al te koop voor 10 euro), kerststukje (vanaf 3,95 euro) en workshops kerstbloemschikken op woensdag en donderdag (3 euro per item). Ook zijn er heerlijke oliebollen te koop (tien voor vijf euro). Aan deze Kerstmarkt werken ook het DAC Nijkerk, Sjoppie ’s Heeren Loo en Materra mee. De Kerstmarkt is open van 10.00 tot 16.00 uur.

 Workshop

Een professionele workshop volgen? Dat kan op woensdag 20 december, vanaf 19.00 uur waar Jolanda Vlijm iedereen leert een prachtig kerststuk te maken. De kosten hiervoor zijn 20 euro (incl materiaal), locatie WerkCentraal op Landgoed Veldwijk. Inschrijven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.