Win een beweegclinic

ERMELO - Op woensdag 3 januari 2018 wordt het buurtsportfestijn opgetuigd in winterse sferen. Het thema dit keer is het ErmOlympics – wintereditie. Dat betekent sleeën, lawinegevaar en ijsklimmen. Spannend wordt het zeker volgens de buurtsportcoaches van ‘Heel Ermelo Beweegt’.

Het definitieve programma is nog een beetje geheim, maar alles draait zoals altijd om samen spelen en bewegen. En er zijn natuurlijk ook weer clinics, waaronder twee dansclinics door GV Sparta en een voetbalclinic. Kinderen van 2 t/m 7 jaar zijn welkom van 10.00 – 12.30 uur en kinderen van 7 t/m 12 jaar van 13.30 – 16.30 uur in Sportcomplex Calluna.

Wintermuts

De buurtsportcoaches dagen de kinderen uit om een gekke, kleurrijke of feestelijke wintermuts op te zetten. En ook de scholen worden uitgedaagd met de actie ‘Win een beweegclinic’. ,,Maak zo veel mogelijk leerlingen warm voor een winters bezoek aan het buurtsportfestijn. Je wint, als de meeste bezoekers op 3 januari leerlingen van jouw school zijn,"aldus de buurtsportcoaches. www.heelermelobeweegt.nl