Rob & Emiel in De Dialoog

ERMELO – op vrijdag 26 januari treden de ‘grote podiumtovernaars’ Rob & Emiel op in theater De Dialoog met het programma Blow me Away. 

’Pure magie’ en ‘Verfrissend leuk’ is hoe de media deze show van Rob en Emiel bestempelden. Grote podiumtovenaars’ worden zij genoemd. En inderdaad: Rob en Emiels ‘Blow me Away’ is een voorstelling die je LIVE mee moet maken. Adembenemend snel, wonderlijk... anders. Is het cabaret of illusie? In deze theatervoorstelling worden succesnummers uit hun tienjarige carrière afgewisseld met nieuwe scènes, acts en verbazingwekkende verhalen. Met eindelijk die rode draad waar ze al zo lang naar op zoek waren. Rob en Emiel bespelen op unieke wijze de zintuigen en de waarneming, om uiteindelijk stil van te worden. They just blow you away. De aanvang van de voorstelling is 20.15 uur en de toegangsprijs is € 17,50 (inclusief pauzedrankje).

Theaterdiner

Het is mogelijk om voor deze voorstelling een theaterdiner bij Restaurant Grand Café Peacock's te reserveren. De theaterdinerkaart kost € 22,50, dat is exclusief de prijs van de toegangskaart voor de voorstelling. Ook zonder de theaterdinerkaart kan men vóór de voorstelling terecht in het restaurant en gebruikmaken van de uitgebreide dinerkaart. Op vertoon van een toegangskaart voor de voorstelling van die avond krijgt men een korting van 10% op de gehele rekening. Mensen dienen wel van tevoren te reserveren en daarbij aan te geven dat men gebruik maakt van dit aanbod. Peacock's zorgt ervoor dat iedereen van het diner kan genieten en op tijd bij de voorstelling aanwezig zijn.

Kaarten

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo. Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl