Professionals uit de regio presenteren trends 

ERMELO - Trouwlustigen kunnen op 3 februari hun hart ophalen en inspiratie opdoen tijdens de trouwbeurs in De Heerlickheijd van Ermelo. De organisatie is in handen van Bruidsbeurs Nederland in samenwerking met ID-DJ Entertainment en Susil’s Bruidsatelier.

Tussen 11.00 uur en 16.00 uur staan ondernemers uit de branche klaar om belangstellenden te informeren over bruidskleding, vervoer, fotografie, bloemen etc. klaar. Dit zijn voornamelijk professionals uit de regio. Iedereen wordt ontvangen met een glaasje bubbels, trouwmagazines en een lot voor deelname aan de verloting van de Weekendtrip. Om 13.00 uur wordt er een workshop gehouden over de trouwreportage en om 14.30 uur gaat de modeshow met trouwkleding voor dames, heren en kinderen van start.

Beursaanbiedingen

Meer dan 25 standhouders, veelal ondernemers uit de regio, zijn van de partij. Er zijn diverse beursaanbiedingen, het team van de Heerlickheijd, Staringlaan 1, laat natuurlijk ook graag alle mogelijkheden zien door middel van een rondleiding. En wie eens iets ludieks wil, gaat op de foto bij een van de mobiele fotobooths. Toegang en parkeren zijn gratis. www.bruidsbeursnederland.nl