Het centrum vol activiteiten

ERMELO - Zaterdag 19 mei wordt er in het centrum van Ermelo een Pinkstermarkt gehouden. Marktkooplieden maken zich op om er weer een prachtige dag van te maken. Zij zullen zich opstellen vanaf de Rabobank tot en met het Raadhuisplein.

 Daarnaast zijn er hobbyisten en organisaties die zelfgemaakte artikelen, accessoires, boeken en diverse andere artikelen aan de man zullen brengen. Evenals vorige jaren zal het weer een mix van beiden worden.

Spelletjes

Dit keer heeft d organisatie wat extra items voor de kinderen, zoals spelletjes, een zweefmolen en eendjes vangen ingehuurd. Er is muziek van Troubador Rocky en het Blaasensemble van EDG. Kortom een ideale dag om naar het centrum van Ermelo te komen en te genieten van de markt die gehouden wordt in de Stationsstraat van 10.00 tot 17.00 uur.

Molenaarsplein

Tegelijkertijd is er op het Molenaarsplein een creatieve dag vanwege het 10 jarig bestaan van Molen de Koe. Tijdens deze dag is er onder andere een wedstrijd Heel Ermelo Bakt. Wie bakt de lekkerste cake van Ermelo? De winnende mix komt in de verkoop! En deze dag zijn er op het Molenaarsplein ook creatieve workshops voor jong en oud, zoals schilderen en knutselen. In de molen worden verhalen verteld, er zijn optredens van Ermelose koren en dorpsdichter Fiet van Beek draagt een gedicht voor, speciaal voor de jubilerende molen.