Slotavond in De Baanveger

ERMELO - Op donderdag 7 juni is er een bijzondere seizoensafsluiting van Alzheimer Café Ermelo. Deze avond zal Marijke Kots de voorstelling : Is dat uw moeder? spelen.

Het stuk speelt zich af in de wachtkamer van een huisarts. Hier wachten een moeder met haar dochter en een onbekende vrouw. De moeder heeft in een ver gevorderd stadium de ziekte van Alzheimer. De onbekende vrouw wordt vergeetachtig en gaat daarom naar haar huisarts. Door haar angst stelt zij vrij impertinente vragen aan de dochter. De dochter reageert in cynisme met boosheid en onmacht. Waarom deze reactie....? Schaamt zij zich voor haar moeder of is zij bang dat zij haar oude moeder kwijtraakt... Het is een voorstelling die veel emoties losmaakt en zeer de moeite waard is.

Café

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Elke maand kunnen bezoekers in alle openheid met elkaar praten over een leven met dementie onder leiding van een deskundige gespreksleider. Alzheimer Café Ermelo wordt iedere eerste donderdag van de maand gehouden in De Baanveger, IJsbaanweg 45. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur waar men onder het genot van een hapje en drankje na kan praten. De zaal is om 19.00 uur open. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Greetje Smid tel: 0341-354461 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.