Nieuw cursusprogramma is samengesteld

ERMELO - Volksuniversiteit Vuvera heeft het eerste jaar op de nieuwe locatie aan de Cronjëstraat zo goed als volbracht en voor het komende seizoen is er weer een divers cursusprogramma samen te stellen.

Sommige heel populaire creatieve cursussen worden vaker aangeboden, zodat ook nieuwe inschrijvers mee kunnen doen. Bij de Talen kan men, naast de langlopende cursussen, vlak voor vakantietijd ook een korte serie ‘..... Op Reis' volgen. Of je nu je creativiteit wilt ontplooien, of aan jezelf wilt werken, er zijn weer allerlei nieuwe workshops en lezingen te volgen.

Uitdagen

Ook aan geïnteresseerden in Kunst en Geschiedenis is gedacht. Het duurt nog even, maar er liggen weer mooie (winter-) avonden in het verschiet. Vuvera is voor degenen die zichzelf willen uitdagen én voor degenen die gewoon een leerzame en gezellige cursus willen volgen. Benieuwd geworden? Het nieuwe programma staat nu online op www.vuvera.nl; daar kan men zich ook inschrijven. De papieren versie ligt binnenkort in ieder geval bij de bibliotheken, VVV 's, cursuslocaties en gemeentehuizen van Harderwijk, Ermelo en Putten.

 

EINDE PERSBERICHT