Vakantiefeestje Proef & Beleef

ERMELO - Wie een zintuigen prikkelende middag wil, kan op zaterdag 28 juli terecht in Ermelo. Voor de zesde keer organiseert het Centrummanagement het evenement Proef & Beleef. In het centrum van het Veluwse dorp is er op tal van locaties wat te beleven. ,,Het wordt weer een aaneenschakeling van proeverijen, activiteiten en winkelgenot," zegt Ronnie Regeling namens de organisatie.

Nu de zomer stevig in het zadel zit, is het goed toeven op de Ermelose terrassen. Dat zal zaterdag 28 juli niet anders zijn. Echter tijdens Proef & Beleef pakken ondernemers nog verder uit met proeverijtjes en muziek. Ook is Pauwer van de partij en kunnen kinderen voor het eerst proeven van de Pauwer-limonade uit de speciale limonadebar. Het culinaire feestje is dit jaar in de zomervakantie zodat ook vakantiegasten kennis kunnen maken met dat wat Ermelo te bieden heeft. 

Verwennerij

,,In de hele Stationsstraat wandelt men van de ene verwennerij naar de andere," meldt Regeling, manager bij de VVV-Ermelo. ,,Een aantal ondernemers hebben smaakvolle partners gekozen om zo het lekkerste van Ermelo te kunnen presenteren." Muziek en dans zullen op verschillende plaatsen de sfeer nog een extra feestelijk tintje geven. Het evenement wordt gehouden tussen 12.00 en 17.00 uur.  www.ermelobuitenleven.nl