Springen en schatgraven in Ermelo

ERMELO - 
Twee weken geleden realiseerde de gemeente Ermelo drie hinkelpaden voor kinderen. Maar op zaterdag 11 augustus wordt het hele centrum omgevormd tot een kinderparadijs. Dan organiseert de VVV Ermelo het Ermelo’s Kinderfestival, een evenement met heel veel verschillende activiteiten. Het festival zal plaatsvinden op verschillende locaties in het hele centrum.

Wie komt er schatgraven op het Molenaarsplein? Welke mini-modellen showen de nieuwste mode op de catwalk? Ook zijn er diversen sport- en spel activiteiten. Het wordt, net als voorgaande jaren, een feest voor de kinderen. Boer Piet komt met zijn dieren, er komt een draaimolen en ook de Ermelose mascotte Pauwer is van de partij. Natuurlijk ontbreken de springkussens en een stormbaan niet. 

Uniek evenement

Er ligt in het centrum een rode catwalk klaar voor de modellen die er mogen paraderen, de scouts zijn voortdurend op zoek naar kandidaten. Voorafgaande aan de modeshow zullen de visagistes de kinderen in de watten leggen. De modeshow wordt in samenwerking met diverse ondernemers gedaan, zodat de modellen in de mooiste creaties te bewonderen zijn. De muziek zal zorgen voor een extra gezellige sfeer. ,,Kortom, het wordt weer een uniek evenement wat speciaal op kinderen gericht is en waarbij het hele dorp in het teken staat van kinderactiviteiten!" zegt organisator Ronnie Regeling. Het evenement vindt plaats tussen 11.00 en 16.00 uur. Een flyer met het volledige programma zal verkrijgbaar zijn bij de VVV. www.ermelobuitenleven.nl