Wie wil schilderen op unieke locatie

ERMELO - Wie altijd al eens heeft willen schilderen op een unieke plek, de Ermelosche Heide, kan op zaterdag 8 september om 10.30 uur met schilder- of tekenspullen naar de schaapskooi van Ermelo komen. Met de grazende Veluwse heideschapen in de buurt gaan de deelnemers aan de slag.

Iedereen kan meedoen met dit schilderevenement en alle technieken zijn toegestaan. Je moet wel je eigen spullen meenemen. Het publiek kan tussen 11.00 en 15.00 uur kijken naar de kunstwerken die gemaakt worden. Aan het einde van de middag worden de werken ingezameld in het bezoekerscentrum. Wie nog niet klaar is, kan het een week later inleveren. De bedoeling is om in september en oktober de schilder- en tekenwerken op de zolderverdieping van het bezoekerscentrum tentoon te stellen. Wie het werk niet wil afstaan, kan natuurlijk wel meedoen op de schildersdag.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig voor de organisatie. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij je naam en leeftijd. Deelname is gratis; de Stichting Schapedrift zorgt voor koffie, thee en een broodje.