Gratis toegang en vervoer

ERMELO - Het Ermelo’s MannenKoor (EMK) bestaat op 7 december 2018 alweer 45 jaar en dat wil het EMK niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er zijn dan ook enkele activiteiten gepland waaronder het concert op 15 september.

Eén van deze activiteiten is een gratis toegankelijke zangmiddag speciaal bedoeld voor ouderen die er liever ’s avonds niet meer op uit willen. Hiervoor wordt een speciaal programma samengesteld met koormuziek en samenzang. Er worden dan veel bekende en herkenbare liederen gezongen. Daar veel ouderen niet (meer) in staat zijn om zelfstandig te komen, kan het Ermelo’s MannenKoor zorgdragen voor het vervoer. Dankzij het Rode Kruis Ermelo en GGz Centraal landgoed Veldwijk zijn er 2 rolstoelbusjes beschikbaar en zullen ook diverse EMK-leden met hun auto de mensen kunnen halen/brengen.

Gratis

De zangmiddag is gepland op zaterdag 15-09-2018 in de Maranathakerk, Sparrenlaan 4. Aanvang 15.00 uur, de kerkzaal is open vanaf 14.30 uur. Dankzij de medewerking van Welzijn Ermelo, Rode Kruis Ermelo, GGz Centraal Landgoed Veldwijk, Bartiméus Sonneheerdt, Ned. Patiëntenvereniging Ermelo, Zorggroep NW-Veluwe, De Herbergier Ermelo en de PCOB heeft het EMK al veel ouderen weten te bereiken en rekent dus op een goede opkomst.