45 jaar zingen met meerdere koren

ERMELO – De Veluwsche Sanghertjes geven op zaterdag 13 oktober hun jubileumconcert ter gelegenheid van haar 45-jarig bestaan. Het concert vindt plaats in de Lukaskerk op Landgoed Veldwijk.

De Veluwsche Sanghertjes brengen tijdens dit concert hoogtepunten ten gehore van producties uit de afgelopen pperiode. Zo zijn er onder andere delen te beluisteren uit ’De Vier Jaargetijsen’, ‘Blij met de Vrijheid’ en ‘The best of Israël’. Aan dit concert woedt meegewerkt dooe het kinderkoor, het tienerkoor VIVA, het vocaal damesensemble Viva Voice en het mannenensemble van de Veluwsche Sanghertjes, welke onder leiding staan van Gijs en Tineke Evers.

Instrumenten

Naast alle vocale inbreng is er een scala aan instrumentalisten. Wout van Veen zal het orgel bespelen, Marten Kamminga bespeelt de vleugel, Ben Stolte neemt de bas ter hand en Geralda Snoeijer neemt het slagwerk voor haar rekening. De aanvang het het concert is om 16.00 uur. De toegang is vrij.

Receptie

Na afloop wordt de aanwezigen een receptie aangeboden en is er gelegenheid om Gijs en Tineke Evers te feliciteren. Voor meer inlichtingen 0341-351509