Groot succes want de tocht is al uitverkocht

ERMELO – Zondag 14 oktober wordt voor de tiende keer de Veluwse Bokkentocht georganiseerd. Een herfstige fietstocht langs tien cafés in Ermelo, Putten en Garderen. De tocht is zo populair geworden dat helaas alle kaarten al zijn uitverkocht. 

Al fietsend kan men genieten van de herfst, de gekleurde bossen, bockbiertjes en volop gezelligheid. De route is zo’n 35 kilometer lang en gaat langs tien gezellige cafe’s. In elk café wordt er een bockbier getapt en op vertoon van de Bokkentochtkaart krijgen de deelnemers een heerlijk herfstig hapje van het huis. De consumpties moeten wel zelf betaald worden. Bij elk café ontvangt men een stempel en 6 stempels is een Veluwse Bokkenkruisje waard. Dit jaar natuurlijk de jubileumeditie!

Deelnemers

Deze mooie fietstocht is natuurlijk niet alleen voor bierliefhebbers maar ook voor liefhebbers van veel gezelligheid die liever wat anders drinken. De start van de Veluwse Bokkentocht is bij elk deelnemend café op zondag 14 oktober 2018 tussen 12.00 en 14.00 uur. De deelnemende cafés zijn: De Hazeburg, Peacocks, ’t Zomernest en Bonaparte in Ermelo, Ons Lagerhuys, De Wildebras en De Bourgondiër in Garderen, De Oude Deel, De Bosrand en 2 Brothers in Putten.