Voetbaldag in teken van plezier, vriendschap en talent 

ERMELO - 
Een aantal kinderen droomt ervan om te schitteren in een volgepakt stadion. Talenten kunnen daarom deelnemen aan de Jonger Oranje Talentendag op dinsdag 23 oktober, in de Herfstvakantie, bij DVS ‘33 met scouts van diverse profclubs. Het wordt vooral een fantastische voetbaldag waarbij kinderen kans hebben om gescout te worden.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag staat alles in het teken van plezier, vriendschap en talent. Kinderen spelen een groot 4 tegen 4-toernooi waarbij de deelnemers bekeken en beoordeeld worden door profscouts. Wie krijgt de kans om zijn droom te verwezenlijken: gescout worden door een Eredivisie- of Keuken Kampioen Divisieclub en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie? 

Beste spelers

De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Veluwe’ in de leeftijdscategorieën Onder 15 (2005 en 2006), Onder 17 (2003 en 2004) en Onder 19 (2001 en 2002). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van de partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelde Jonger Oranje afgelopen seizoen oefenwedstrijden tegen AZ, Liverpool, Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain.


Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl