Een avond onbezorgd genieten van Engelse barokmuziek

ERMELO - Op zaterdag 13 oktober, om 20 uur, geeft het Ensemble Odyssee in de Oude Kerk het tweede Randmeerconcert van het seizoen. Met haar prachtige akoestiek is dit de ideale omgeving om klankschoonheid uit een rijk muzikaal verleden tot leven te brengen voor een modern publiek.

Dit is precies waarvoor dit Amsterdamse gezelschap zich sinds meer dan tien jaar sterk maakt. Anna Stegmann, blokfluit, Andrea Frigi, klavecimbel, Eva Saladin en Ivan Iliev, viool, David Alonso-Molina, altviool en Robert Smith, cello, brengen naast vier soloconcerten van de Engelsman William Babell, werken van een aantal bekende tijdgenoten. Deze afwisseling levert een gevarieerd programma op. Een acrobatische solopartij voor de blokfluit in een concert van Antonio Vivaldi, een melodieus fluitconcertje van Giuseppe Sammartini en een virtuoze triosonate van Georg Friedrich Händel.

Kaartverkoop

Kaartverkoop bij voorkeur via www.randmeerconcerten.nl (ticketunie). Wie dit liever niet doet, kan een losse kaart kopen bij de ingang van de kerk. Prijs: € 6 voor jongeren tot 21 jaar en € 22 voor volwassenen. De plaatskeuze is vrij. Het is raadzaam tijdig aanwezig te zijn wegens de verwachte grote belangstelling. Voor meer informatie zie: www.randmeerconcerten.nl