Vierde editie van start

ERMELO – Voor het projectkoor van de Ermelose Top 2000-dienst op zondag 30 december worden koorleden gezocht. Het koor staat onder leiding van de dirigente en zangcoach Arda Konings.

Voor de vierde keer haken kerken uit Ermelo aan bij de Top 2000 door nummers uit de Top 2000 te koppelen aan zingeving en het christelijk geloof in een speciale kerkdienst. Van jong tot oud, van kerkelijke huize of niet, muzikaal actief of een gelegenheidszanger(es): zangers en zangeressen kunnen zich opgeven via: www.gknermelo.nl/koor. In vier repetitieavonden wordt het koor in november en december klaargestoomd om de Top 2000-dienst neer te zetten.

Wake me up

Het thema van de Top 2000-dienst is ‘Wake me Up’, naar een nummer van de Zweedse dj Avicii. Hij pleegde in april dit jaar zelfmoord. De vraag die centraal staat tijdens de dienst is: ‘Waar kom jij je bed voor uit?’ Naast het nummer van Avicii komen onder meer ‘The Boxer’ van Simon & Garfunkel, ‘Fix You’ van Coldplay en ‘Leef’ van Dré Hazes voorbij in de dienst. Naast medewerking door het projectkoor worden er nummers ten gehore gebracht door solisten. De muziek wordt gemaakt door de band 'PickUpTogether' uit Harderwijk, onder leiding van Reinier van Hoek.

Repetities

De Top 2000-dienst wordt gehouden op zondag 30 december om 19.30 uur. De repetities van het projectkoor zijn op maandag 5 en 19 november en 3 en 17 december van 19.30 tot 21.30 uur.